Kars Haber
HV
28 MART Perşembe 15:11

Kayseri Üniversitesi'nden deprem bölgesine yardım

Kayseri Üniversitesi, mensuplarının ve Kayserili yardımseverlerin desteği ile deprem bölgesine yardım malzemesi göndermeye devam ediyor.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 10-02-2023 11:51   Güncelleme : 10-02-2023 11:51
Kayseri Üniversitesi'nden deprem bölgesine yardım


Başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde 15 Temmuz Merkez Kampüsündeki Kongre ve Kültür Merkezinde toplanan giyim ve gıda malzemesi, battaniye, katalitik soba, çocuk bezi ve çocuk maması, hasta bezi, su vb. ihtiyaç malzemeleriyle doldurulan üçüncü yardım kamyonunu da AFAD ve Kızılay koordinasyonu ve işbirliği ile deprem bölgesine gönderdi.

Öte yandan depremin hemen ardından Kongre ve Kültür Merkezi ile Spor Salonu’nu artçı depremlerden dolayı evine giremeyen vatandaşların hizmetine açan Kayseri Üniversitesi, bu tesislerde vatandaşların 24 saat barınma ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.

Yaşanan deprem felaketinden dolayı millet olarak acı ve üzüntümüzün büyük olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, depremde oluşan yaranın en kısa zamanda sarılması için depremzedelere her türlü imkanı seferber etmeye ve yardımlara devam edeceklerini kaydetti.

AdminAdmin

YORUMLAR