Dokumacı: Sanki herkes hamam işletiyor

Kongre sürecine giren İYİ Parti’de Adapazarı İlçe Başkanlığı saha çalışmalarına devam ediyor. İlçeyi adım adım dolaşan İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve yönetim kurulu üyeleri son olarak Karaağaçdibi semtini ziyaret ettiler. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti heyeti sorun ve talepleri dinlediler.

EKONOMİ - 06-11-2022 15:10

Dokumacı: Sanki herkes hamam işletiyor

Ziyaret hakkında açıklama yapan Dokumacı, Partimizi kurduğumuz günden beri tepeden tırnağa tüm teşkilatlarımız ile halkı içinde, hemşehrilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. İlçe Başkanlığı olarak Karaağaç semtine yaptığımız bu 4. ziyaret ve hemşehrilerimizi sorunlarını ve zaman içinde değişen sorunları bu nedenle çok rahat tespit edebiliyoruz. Son yaptığımız ziyarette genel anlamda ekonomik sıkıntının yanında elektrik faturaları en büyük şikayetti. Şimdi ise elektriğin yanına su faturaları eklendi. Hemşehrilerimizden “Ankara BŞB indirim yapabiliyor iken Sapanca yanı başımızda olmasına rağmen bizde niye zam yapılıyor” sözü en çok duyduğumuz şikayet oldu.


Başından beri her şey bir yana ,temel zorunlu ihtiyaçları vatandaşa uygun ulaştırın dememize rağmen her gün bir zamla uyanıyoruz. Elektrik, su, doğalgaz faturaları vatandaşın celladı gibi tepesinde bekliyor. Millet çiçeğini, bahçesindeki ağacını sulamaktan imtina eder, su kullanmaktan korkar hale geldi. Sanki herkes hamam işletiyor.


Genel Başkan Yardımcımız, milletvekilimiz Sn.Ümit Dikbayır geçtiğimiz günlerde Sn.Ekrem Yüce’ye su zamlarına ilişkin bir çağrıda bulundu. Bizde vekilimizin çağrısın yeniliyor, yetkilileri bir an önce bu durumu düzeltmeye davet ediyoruz.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Hazine'den 'altın' kararı!

Hazine'den 'altın' kararı!

27-03-2024 - EKONOMİ

Karbon ayak izini azaltmamanın  yıllık maliyeti 3.3 milyar Euro

Karbon ayak izini azaltmamanın yıllık maliyeti 3.3 milyar Euro

26-03-2024 - EKONOMİ